Vervolg werkzaamheden Brugweg/N207

Zoals in een eerder artikel vermeld hebben we een brandbrief gestuurd naar de Provincie Zuid Holland met een kopie aan B&W Bodegraven-Reeuwijk en B&W Waddinxveen, naar aanleiding van de aankondiging van de werkzaamheden aan de Brugweg/N207.
Wij maken ons namelijk grote zorgen over de verkeersveiligheid in ons gebied en voorzien allerlei negatieve effecten, onder andere aan onze infrastructuur. We zijn daarop door de provincie uitgenodigd voor een overleg op 4 april, met de gemeente, de provincie en Vergeer Holland.Tijdens dit gesprek zijn wij uitgebreid ingegaan op onze bezwaren en hebben we de mogelijkheden en onmogelijkheden onderzocht. Helaas heeft dit gesprek niet geleid tot enige aanpassing van de plannen, maar wel hebben we een aantal acties uitgezet. Deze acties hebben wij nog een keer in een brief aan de gemeente (Brief aan B&W Bodegraven 06-04-2018) teruggekoppeld, met de vraag om het werk uit te stellen naar de zomervakantie.

Vervolgens heeft op 11 april een tweede overleg plaatsgevonden. De provincie heeft hiervan een verslag gemaakt (verslag verkeersplan Reeuwijk-dorp 2018-04-11 en N207C vrachtverkeer + eenrichting). Omdat wij ons niet helemaal konden vinden in dit verslag hebben we op 17 april een reactie op dit verslag aan de provincie gestuurd (Brief aan RVerbunt 17-04-2018).

Inmiddels hebben we allemaal een brief van de provincie ontvangen waarin de werkzaamheden worden toegelicht en waarin een informatiebijeenkomst op 24 april is aangekondigd van 19:30 -21:00 bij Gasterij Vergeer.

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief