Image

Reeuwijk-Dorp

Dorpsteam Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied is actief sinds 2012. Ze bestaat uit buurtbewoners die zich op vrijwillige basis inzetten voor het behouden en bevorderen van de leefbaarheid in al haar aspecten, zoals bewoonbaarheid, groenvoorzieningen, leefbaarheid/samenleven, natuur en milieu, openbaar gebied, ruimtelijke ordening, voorzieningen in het werkgebied, verkeer en mobiliteit, veiligheid, overlast en de gevolgen van voorgenomen plannen van overheden en organisaties. Het Dorpsteam geeft de gemeente hierover gevraagd en ongevraagd advies.

Lees meer
Image

Abonneer je op de berichten

Om altijd op de hoogte te blijven van de berichten kun je je op deze site abonneren. Je krijgt dan een e-mail met in het onderwerp de titel van het bericht en een link naar het bericht op de website.

Abonneren
Image

Wegwerkzaamheden

Voor een overzicht van alle wegwerkzaamheden ..

Wegwerkzaamheden
Image

Dorpsteamberichten

Voor een overzicht van alle berichten m.b.t. het DT ...

Dorpsteamberichten
Image

Agenda

Algemene Openbare Bijeenkomst:
3 oktober 2024

Meer informatie
Image

Dorpsvisie

De dorpsvisie is op 14 juli 2022 aangeboden aan de gemeenteraad door het te overhandigen aan onze voormalige wijkwethouder burgemeester Christiaan van der Kamp en onze huidige wijkwethouder Kees Oskam.
Lees verder

Klik (ook) op de button voor meer informatie en de stukken.

Meer informatie
Image

Dorpswinkel

Meer informatie

Voor een overzicht van alle berichten m.b.t. de Werkgroep Winkelaanbod ...

Berichten Dorpswinkel

Kom eens kijken en geniet... 
...van de mooie omgeving van Reeuwijk-Dorp, Tempel en het buitengebied!

Image
Image

Contact

Heb je een vraag aan het Dorpsteam of wil je wat melden, vul dan het contactformulier in dan komen we zo spoedig mogelijk bij je terug. Dit contactformulier is niet bedoeld voor incidentele meldingen over zaken die de openbare ruimte betreffen zoals een losse stoeptegel, daarvoor kun je terecht op de website van de gemeente of deze melden via de app: MijnGemeente App.
Image