Nieuwe dienstregeling Buurtbus

Buurtbus lijn 726 rijdt vanaf 10 december 2018 een nieuwe dienstregeling. De busdienst rijdt dan niet meer door het Plassengebied, Sluipwijk en Tempel. Hij gaat wel elk uur door Reeuwijk-Dorp.
Lees verder

Informatie over vervanging bruggen Oud Reeuwijkseweg in februari 2019

Van de gemeente ontvingen we informatie (de bewonersbrief) over het vervangen van enkele bruggen op de Oud Reeuwijkseweg in februari 2019. In goed overleg met de bruggenbeheerder van de gemeente en de aannemer is besloten dat als de werkzaamheden op de geplande datum in februari starten, op zaterdag 3 maart de Oud Reeuwijkseweg voor de carnavalsoptocht tijdelijk open gaat. Klik hier voor de informatie.

Persbericht Non Solo Vino

Vanaf 8 januari opent er weer een Italiaans Restaurant in Reeuwijk-Dorp op de Dorpsweg nr. 3.

Klik hier voor het persbericht.

De website (nonsolovinoreeuwijk.nl/) is in wording.
Meer informatie is ook te vinden op Facebook (Nonsolovinoreeuwijk) en Instagram (Nonsolovinoreeuwijk).

Voor geïnteresseerden, Schipholbijeenkomst op 8 december

De Omgevingsraad Schiphol (ORS) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseren op zaterdag 8 december een luchtvaartdag.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) werkt aan een nieuwe visie op de toekomst voor de luchtvaart tot 2050 en aan een herziening van het luchtruim. Het ministerie heeft daarvoor bijvoorbeeld in het hele land luchtvaartgesprekken georganiseerd. De ORS brengt binnenkort een advies uit aan de minister over de ontwikkeling van Schiphol tot 2030. De ORS heeft daarvoor met huiskamergesprekken, een online consultatie, publieksonderzoek en themabijeenkomsten de wensen en ideeën van veel betrokkenen op een rij gezet.
Tijdens de Luchtvaartdag hoort u wat de ORS en het ministerie van IenW aan inzichten, wensen en behoeften bij allerlei belanghebbenden hebben opgehaald. Over alle onderwerpen kunt u op deze dag met leden van de ORS, het ministerie van IenW en andere aanwezigen in gesprek.
Meer informatie en hoe u zich voor deze dag op kunt geven vindt u hier.

AED-cursus? Graag reactie vóór 10-12

We hebben aangegeven het zogenaamde Motie-4 budget van de gemeente graag te willen besteden aan een AED-cursus voor geïnteresseerde dorpsbewoners. We moeten dit echter nog officieel aanvragen en hebben hiervoor 25 steunbetuigingen van dorpsbewoners nodig.

Heb je/heeft u interesse, stuur dan een mail met naam en adres naar info@dorpsteamreeuwijkdorp.nl. U kunt uw steunbetuiging tot 10-12 naar ons mailen.

Kort verslag bestuursvergadering met gemeente op 20-11-2018

Op dinsdag 20 november hadden we een bestuursvergadering met de gemeente. Hieronder volgt een kort verslag:

Lees verder

Inspiratiebijeenkomst ‘Kom in beweging!’ (4-12-2018)

Hierbij een uitnodiging voor de inspiratiebijeenkomst Kom in beweging! over sporten & bewegen, gezondheid en welzijn op 4 december 2018. Wij stellen het zeer op prijs als u op die avond aanwezig kan zijn. Lees verder

Nasi met saté (avondmaaltijd HvA)

Er gaat, door de geweldige vrijwilligers, weer gekookt worden in het Huis van Alles. Op 12-12 om 18:00 uur kun je aanschuiven voor Chinese tomatensoep als vooraf en Nasi met saté als hoofdgerecht. En dan nog een toetje na. En dat voor maar € 6,50 p.p.
Lees verder

Avondmaaltijd De Kaag

Het was weer een geslaagde avond afgelopen woensdag. Mooie opkomst met vertrouwde gezichten maar ook een aantal nieuwe mensen.
Het eten smaakte heerlijk. Lees verder

Informatie over voorbereidende werkzaamheden voor Reesvelt II

Omwonenden hebben een informatiebrief ontvangen over de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de aanleg van Reesvelt II.
Via deze link kunt u de bewonersbrief inzien.

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief