Wegafsluiting Kaagjesland

Op dinsdag 23-10 is Kaagjesland wegens werkzaamheden afgesloten van 8:30 – 17:00.

Korte (foto)impressie jaarvergadering van 4 oktober 2018

We waren weer erg blij met de grote opkomst op onze jaarlijkse openbare vergadering in Amicitia afgelopen donderdag 4 oktober. De burgemeester kon helaas wegens ziekte niet komen, maar wethouder Inge Nieuwenhuizen (wethouder van onder andere verkeer en vervoer) was er wel en heeft zich voorgesteld. Na de presentatie van de voorzitter over wat het Dorpsteam het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan en wat we het komend jaar allemaal gaan doen, volgden enkele presentaties over duurzaamheid en bouwplannen in Reeuwijk-Dorp. In de pauze kon men bij de sprekers terecht voor vragen en meer informatie.

Tijdens de avond konden mensen zich bij de heren van Stichting het GroenePlatform aanmelden voor een gratis energie-advies. Mocht u niet bij de avond aanwezig zijn geweest, maar heeft u wel interesse, mailt u dan uw naam en mailadres naar info@dorpsteamreeuwijkdorp.nl dan zorgen wij dat uw gegevens worden doorgegeven aan Stichting het GroenePlatform. Lees verder

Stand van zaken na werkzaamheden straatploeg

Enige tijd geleden hebben we bestratingsissues geïnventariseerd voor de straatploeg. Deze is in week 38 langs geweest. Een aantal van de meldingen moet nog worden uitgevoerd en voor een aantal van de meldingen is groot onderhoud nodig of is de oplossing iets complexer. Over deze punten ontvangen we in een later stadium meer informatie. Lees verder

Inloopavond verkeersveiligheid Tempel 18-10 a.s.

Op donderdagavond 18-10 a.s. tussen 19:00 en 21:00 uur wordt in Amicitia (Dorpsweg 28) te Reeuwijk-Dorp een inloopavond georganiseerd in het kader van de verkeersveiligheid in Tempel.
Hieronder vind u de bewonersbrief en de 2 tekeningen die die avond ter inzage zullen liggen.

Lees verder

Nieuwsbrief HvA – nieuwsbrief september 2018

De afgelopen tijd stond weer bol van de leuke activiteiten in het Huis van Alles. Bent u nieuwsgierig naar wat er zoal wordt georganiseerd? U leest er meer over in de nieuwsbrief van september, maar u kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen in het Huis van Alles.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Donderdagavond 4 oktober openbare jaarvergadering in Amicitia

Lees verder

Nieuw ouderen sportprogramma, start 5 oktober

Binnenkort start het Fifty+ViTT programma van NTTB. Dit is een sportprogramma voor de oudere sporter gericht op vitaliteit en gezondheid. Het betreft 10 lessen met daarin een combinatie van conditietraining en tafeltennis. Op deze manier wil de tafeltennisvereniging een nieuwe doelgroep kennis laten maken met tafeltennis.

Lees verder

Avondmaaltijd HvA 3-10-2018

Er wordt weer gekookt in de avond! Stoofpotje deze keer. Met heerlijke zoete afsluiting.

Lees verder

Straatploeg komt later dan gepland

Door vakantie en onverwachte zaken heeft de straatploeg (voor kleine bestratingsissues) helaas niet met de werkzaamheden in week 33 kunnen beginnen. In de nieuwe planning komt de straatploeg in week 38 (week van 17 september) naar Reeuwijk-Dorp. Naderhand ontvangen we een terugkoppeling van wat er wel of (nog) niet opgeknapt kon worden. Dit overzicht zullen we op de site plaatsen.

Avondmaaltijd in Huis-van-Alles (HvA) [De Kaag]

Door persoonlijke omstandigheden van meerdere organisatoren gaat deze avond niet door.

We zien je graag op 3-10.

—————————————————————————————————————————————————————-

De zomer(vakantie) gaat de laatste fase in en in het HvA zijn ze alweer druk met het plannen van o.a. de avondmaaltijd.

Voor in de agenda, de data voor het najaar zijn: 5-9, 3-10, 14-11, 12-12 en 9-1-2019.

De eerstvolgende avond is 5-9 en er wordt kip, tomaat & honing geserveerd. Hmmmmm.

Om aan te melden kan gemaild worden op reeuwijk-dorp@huisvanalles.nl.

Tot ziens op 5-9! Lees verder

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief