Carnaval 2018

Niet alleen dorpsteamleden waren dit jaar van de partij, zelfs een staatshoofd uit het buitenland heeft alles opzij gezet om tijdens het carnaval aanwezig te kunnen zijn. Reedeurp is hiermee op de internationale kaart gezet! Een foto-impressie. Lees verder

NL Doet: Uitnodiging vrijwilligersontbijt op zaterdag 10 maart 2018

Beste lezer(es),

Op 9 en 10 maart 2018 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden er ook tal van leuke vrijwilligersklussen georganiseerd waar u zich voor in kunt zetten. Lees verder

Highlights bestuursvergadering met gemeente van 31-1-2018

Afgelopen woensdag 31 januari was een bestuursvergadering samen met de gemeente. De highlights van deze vergadering waren: Lees verder

Gratis warmtebeelden van uw woning: ontdek wat isolatie u kan opleveren!

Bent u benieuwd op welke plekken uw woning warmte – en dus energie – lekt? Of wilt u weten waar toch die kou in uw huis vandaan komt? Geef u dan nu op en maak kans op warmtebeelden van uw huis! Speciaal aangeboden door de gemeente aan de inwoners van Reeuwijk-Dorp in samenwerking met het dorpsteam.

Wat zijn warmtebeelden?

Warmtebeelden of infraroodfoto’s laten de temperatuurverschillen van uw huis zien. Lees verder

Informatieavond Rekam glasvezel buitengebied uitgesteld

In december hebben we aangegeven dat de Rekam op 16 januari een informatieavond over glasvezel in het buitengebied zou organiseren in Amicitia. Deze avond wordt echter uitgesteld omdat de Rekam meer tijd nodig heeft en men daarnaast nog bezig is om het budget rond te krijgen. Helaas heeft deze informatie mij te laat bereikt waardoor hier geen bericht over op de site is gezet en er mensen vanavond bij Amicitia voor een gesloten deur stonden. Excuses hiervoor!
Zodra e.e.a rond is zal er een nieuwe avond worden gepland.

 

Status herinrichting Reewal

Zoals u heeft gemerkt is de herinrichting van de Reewal nog niet helemaal afgerond. Diverse bewoners en dorpsteamleden hebben hun zorgen geuit over de verkeersveiligheid, gebaseerd op de stand van de werkzaamheden tot nu toe. Het gevoel van onveiligheid wordt o.a. versterkt door het ontbreken van een aantal lichtmasten en de rode signaleringstroken. Bij een nat wegdek ligt er een spiegel van water op de weg, wat bij vorst een extra risico op gladheid vormt. Er ligt regelmatig aarde op de weg omdat men toch door de berm rijdt en helaas wordt er ook nog steeds hard gereden. We hebben dit bij de gemeente aangekaart en ontvingen hierover de volgende informatie:

Lees verder

Het dorpsteam wenst u hele fijne kerstdagen en een heel goed 2018!!

Nieuwsbrief Huis van Alles december 2017

December stond bol van de leuke activiteiten in het Huis van Alles. Bent u nieuwsgierig naar wat er zoal wordt georganiseerd in het Huis van Alles? U leest er meer over in de nieuwsbrief van december, maar u kunt natuurlijk ook altijd even binnen lopen in het Huis van Alles.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

Persbericht Gemeente Fietsplan

Donderdag 14 december 2017

Gemeente presenteert geactualiseerd Fietsplan Meer en veiliger fietsen

Wethouder Kees Oskam heeft op woensdag 13 december het concept-Fietsplan Bodegraven-Reeuwijk 2018 gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan CDA-fractievoorzitter Jan Vergeer.

Lees verder

2 Januari werkzaamheden t.b.v. Reesvelt II

De betreffende bewoners hebben inmiddels een brief van de gemeente ontvangen. Hierbij ook voor andere geïnteresseerde bewoners informatie over werkzaamheden t.b.v. Reesvelt II die op 2 januari starten en die naar verwachting 3 weken gaan duren.

2017.12.20 BRF werkzaamheden Olieman

 

Recente reacties

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief