logo MRS

Maatschappelijke Raad Schiphol

Wij ontvangen de laatste tijd regelmatig nieuws van de MRS, de Maatschappelijke Raad Schiphol. Op hun website valt onder meer te lezen: “Deze Raad biedt omwonenden en maatschappelijke organisaties de kans om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het beleid van de luchthaven Schiphol en de effecten van het vliegverkeer op de leefomgeving. De Raad zal gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengen aan het kabinet en aan de luchtvaartsector over het verbeteren van de leefkwaliteit”.
De Raad wil per 1 juli a.s. van start en zoekt deelnemers. Dat gaat via verkiezingen, lees meer hierover op https://maatschappelijkeraadschiphol.nl/nieuws/webinar-online-aftrap-verkiezingen-van-12-april/.
Als je erin duikt en het hele verhaal leest dan zie je dat er een structuur op basis van vertegenwoordiging wordt neergezet waarin mogelijk veel werk zit en verplichtingen. Dat is niets voor de WIN, maar wie weet zijn er geïnteresseerden die eraan mee willen doen. Als dat wat wordt dan vernemen wij dat overigens wel graag. Er vliegen immers bij tijd en wijle weer flink wat vliegtuigen pal over ons dorp de laatste tijd…

Klik hier voor het meest recente nieuwsbericht van de MRS

Geplaatst op 25 mei 2023

Geef een reactie