leden van de WIN bieden het ansichtkaartenboekje aan aan burgemeester Van der Kamp

Boekje met ansichtkaarten Nieuwerbrug aangeboden

Op 23 juni j.l. heeft de WIN de eerste exemplaren van een boekje met ansichtkaarten van Nieuwerbrug “toen en nu” aangeboden aan de gemeente. Vanwege de coronamaatregelen was dat een bescheiden en grotendeels digitale gebeurtenis. Maar een beetje fysieke echtheid bleek toch mogelijk: burgemeester Van der Kamp nam het eerste boekje in ontvangst uit handen van Marco van Schadewijk en Jan de Mol, respectievelijk de secretaris en de voorzitter van de WIN. Marco benadrukte in een kort aanbiedingswoordje dat het voltooien van de herinrichting een mijlpaal betekent die het waard is om even bij stil te staan, maar dat er ook nog belangrijke projecten op de agenda staan – denk aan de herinrichting van de Weijpoort, de nieuwbouw van de school, de woningbouw Wijde Wiericke fase 3 en 4. Jan bedankte enkele medewerkers van de gemeente die met name een rol hebben gespeeld bij de herinrichting.
Over het ontstaan van de herinrichtingsplannen, de bijdragen van Nieuwerbruggers, de samenwerking met de gemeente en waarom het juist een boekje met beelden van vroeger en nu is geworden kun je meer lezen in de aanbiedingsbrief: bekijk of download de brief
20210620-Aanbieding-ansichtboekje-WIN-pdf.
De WIN zal de komende tijd het boekje en de brief bij ieder Nieuwerbrugs huishouden aan de deur bezorgen.

Als je de aanbieding van het boekje wil bekijken en beluisteren ga dan naar de opname van de raadsvergadering. Wij zijn het eerste agendapunt, start op 10.35 en loopt tot 17.20:
SitePlayer/gemeente_bodegraven_reeuwijk?session=110019.

Geef een reactie