Werk aan de Kerkweg

Nanette Kalisvaart Wegwerkzaamheden Leave a Comment

Volgende week, vanaf maandag 7 februari (tot 29 juli), start Bunnik Groep in Reeuwijk-Dorp met de werkzaamheden voor het project “Reconstructie Kerkweg“. Het fietspad wordt breder (2,6 mtr breed (= een meter breder dan nu en deze is al uitgezet dus je kan in het veld zien tot waar het fietspad komt)), er wordt een lichtgewicht wegfundering aangebracht en er komt nieuw asfalt.

Meer informatie, ook met tekeningen, is te vinden op: https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/kerkweg-reeuwijk-dorp.

Een deel van het projectgebied valt in het weidevogelgebied. In dat deel wordt tijdens het broedseizoen, tussen 15 maart en 20 juni, niet gewerkt.

Tijdens de werkzaamheden is de Kerkweg afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. Hierdoor rijdt de Buurtbus ook een andere route, namelijk over de Nieuwdorperweg in plaats van over de Kerkweg. Voor fietsers en voetgangers blijft de Kerkweg altijd toegankelijk. Wilt u de werkzaamheden volgen? Dat kan via De Bouwapp, die u kunt downloaden uit de Appstore of de Google Playstore. Heeft u vragen over de werkzaamheden? Die kunt u stellen aan de aannemer via kerkweg@bunnikgroep.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.