Wegdek Nieuwdorperweg

I.v.m. de slechte staat van het wegdek is er onlangs een nieuwe asfaltlaag aangebracht op de Nieuwdorperweg. De bedoeling is dat er nog een deklaag wordt aangebracht die de weg een landelijke uitstraling gaat geven, met als doel snelheidsverlaging. Dit kan echter pas na de winter worden uitgevoerd. Als Dorpsteam vinden we de situatie op dit moment niet veilig omdat de overgang asfalt-berm, zeker in het donker, heel slecht te zien is en er ook een hoogteverschil aanwezig is. Dit is besproken met de gemeente en inmiddels wordt de berm opgehoogd om het hoogteverschil op te heffen en zullen er vóór de winter tijdelijk aan weerszijden witte strepen worden aangebracht. Na de winter zal de nieuwe deklaag worden aangebracht waarbij de weg een lichter oppervlak krijgt en een brede middenstreep.

2 Reacties op Wegdek Nieuwdorperweg

  • Ans schreef:

    Erg fijn dat er witte strepen worden aangebracht, dat heeft mogelijk ook een snelheidsverlagend effect, want dan lijkt de weg weer iets smaller.
    Momenteel passeren autos erkaar midden op de weg ipv bij wisselstroken…

  • Ibolya Spierdijk schreef:

    Even voor de duidelijkheid: Als de nieuwe deklaag na de winter wordt aangebracht heeft de weg daarna een brede middenstreep en geen zijstrepen. De strepen die nu worden aangebracht zijn tijdelijk.

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief