We hebben het gehaald, Reeuwijk-Dorp krijgt glasvezel!

De uitslag is duidelijk: Reeuwijk-Dorp heeft gekozen voor de toekomst. Ruim voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. Dankzij de vele aanmeldingen heeft Rekam besloten om iedere woning binnen de woonkern te voorzien van een geheel kosteloze glasvezelaansluiting.
Mede door de inzet en het enthousiasme van het bewonersinitiatief Glasvezel in Reeuwijk, het Dorpsteam Reeuwijk-Dorp én de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is de dorpskern straks voorzien van supersnel internet.

Rekam is de beheerder van het netwerk in Midden-Holland. Het netwerk van Rekam is een open netwerk. Dat betekent dat alle providers hun diensten via dit netwerk zouden mogen leveren. Dat geeft de gebruiker de vrijheid om zelf een provider te kiezen. En doordat de providers met elkaar
concurreren, krijgt de consument stabiel en probleemloos internet, Interactieve tv en telefonie voor de scherpste prijs.

Elka is de aannemer die de aanleg van glasvezel gaat verzorgen en zal hier eind augustus mee gaan starten. De inwoners van Reeuwijk-Dorp zullen door de aannemer geïnformeerd worden over de graafwerkzaamheden, maar ook over de plaatsing van de glasvezelaansluiting thuis.
Kijk voor de diverse abonnementen en meer informatie op rekamverbindt.nl

3 Reacties op We hebben het gehaald, Reeuwijk-Dorp krijgt glasvezel!

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief