Pinautomaat, reactie Rabobank

Na het verdwijnen van de geldautomaat uit ons dorp hebben we, zoals al eerder vermeld, eerst naar alternatieven gekeken. Omdat het opheffen van de geldautomaat op een locatie met weinig alternatieven ons van een organisatie als de Rabobank (coöperatief bankieren, staat midden in de samenleving) heeft verbaasd, hebben we hen om een reactie gevraagd. Hieronder volgt de reactie van de Rabobank.

Alternatieven contant geld opnemen

Vanwege veiligheidsredenen heeft Rabobank Gouwestreek de geldautomaat aan de Dorpsweg in Reeuwijk per september 2013 definitief moeten sluiten. De bank is na zorgvuldige afweging tot dit besluit gekomen. Voor de veiligheid van de bewoners en de omwonenden kon door het steeds verder toenemende risico op een plofkraak niet langer worden ingestaan. Wij realiseren ons dat deze veiligheidsmaatregel ongemak geeft bij de voormalige gebruikers van de geldautomaat. Dat betreuren wij. Veiligheid staat echter te allen tijde voorop.

 

Voor klanten die niet zelfstandig contant geld kunnen opnemen bij een geldautomaat of klanten die zodanig beperkt zijn in hun mobiliteit dat ze niet in staat zijn onze nabijgelegen geldautomaten te bereiken bestaat er Rabo Geld Expres. Rabo Geld Expres is een service die ervoor zorgt dat u contant geld thuis bezorgd krijgt.

Hoe werkt Rabo Geld Expres?

Wij maken eerst met u éénmalig een overeenkomst. Vervolgens kunt u uw geldbestelling telefonisch aan ons doorgeven via telefoonnummer (0182) 695 555. U kunt uw bestelling van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur doorgeven. U kunt maximaal € 450,- per bestelling opnemen.

Gebruik maken van de Rabo Geld Expres?

Als u gebruik wilt maken van de Rabo Geld Expres, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0182) 695 555 of terecht op een van onze kantoren.

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief