Logo Dorpsteam Reeuwijk Dorp

Nieuws en activiteiten van het Dorpsteam in september 2021

Ibolya Spierdijk Dorpsteam Leave a Comment

  • Op donderdagavond 7 oktober organiseert het Dorpsteam voor het eerst weer een fysieke jaarlijkse openbare vergadering in Amicitia. Die staat dit jaar in het teken van het realiseren van de door de inwoners gestelde doelen uit de dorpsvisie.
    Vanaf 19:15 uur is de zaal open en is er koffie/thee. We starten de avond om 20:00 uur met enkele presentaties; een toelichting over de toekomstvisie van de gemeente en wat die voor ons gebied betekent, een presentatie over de aanpak van appartementen in het klooster en een presentatie o.a. over het realiseren van wandelpaden in polder Bloemendaal. Tijdens de tweede helft van de avond gaan we onderzoeken of er door inwoners werkgroepen geformeerd kunnen worden om de doelen uit de dorpsvisie te realiseren. Om 22:00 uur wordt de avond afgesloten met een borrel. Iedereen is van harte welkom!
    Houd er rekening mee dat u een coronapas èn identiteitsbewijs moet kunnen laten zien bij de ingang en kom alstublieft ruim op tijd voor aanvang van het programma in verband met deze controle.
  • Het Dorpsteam is samen met de basisschool De Bron al een tijdje met de gemeente in overleg om de schoolomgeving veiliger te maken. Er zijn wat aanpassingen gedaan, maar die voldoen nog niet. De gemeente wil nu enkele weggebieden binnen het dorp aanpassen om de situatie te verbeteren. De eerste stap is een aanpassing van de kruising Reewal/Dorpsweg/Kaagjesland. We hebben hiervoor een concept-ontwerp ontvangen en zullen eventueel commentaar terugkoppelen. Daarna zal het ook ter inzage beschikbaar komen voor inwoners.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.