Logo Dorpsteam Reeuwijk Dorp

Nieuws en activiteiten van het Dorpsteam in oktober 2023

Ibolya Spierdijk Dorpsteam Leave a Comment

Iets voor jou?
Door het (toekomstige) vertrek van enkele Dorpsteamleden hebben we twee vacatures binnen het Dorpsteam:

  • lid werkgroep communicatie
    De werkgroep communicatie communiceert regelmatig met dorpsteamleden en andere belanghebbenden over belangrijke beslissingen, updates en ontwikkelingen binnen het dorpsteam. Dat doet zij onder andere via de website van het Dorpsteam. We zijn op zoek naar iemand die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met contentbeheer en social media. Heb je interesse en/of wil je vrijblijvend meelopen, stuur dan een mail naar communicatie@dorpsteamreeuwijkdorp.nl.
  • Penningmeester
    Wil je vrijwilligerswerk doen, heb je niet veel tijd maar wel affiniteit met financiën? Dan vind je het wellicht leuk om onze nieuwe penningmeester te worden. Je moet dan één keer per jaar een afrekening voor de gemeente maken en daarnaast per jaar enkele rekeningen en declaraties betalen. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@dorpsteamreeuwijkdorp.nl.

Kennismaking met nieuwe korpschef
Op dinsdag 3 oktober heeft het Dorpsteam, samen met de andere dorp- en wijkteams, kennis gemaakt met de nieuwe korpschef van de politie.

Openbare bijeenkomst
Op donderdag 5 oktober heeft de jaarlijkse openbare bijeenkomst van het Dorpsteam plaatsgevonden. We kunnen terugblikken op een geslaagde avond. De opkomst was nog nooit zo hoog en ondanks dat het merendeel van de mensen niet meer tot de jongere generatie behoorde, waren de meesten redelijk digitaal vaardig. Er deden namelijk behoorlijk wat mensen mee met de realtime online enquête van SAM (de welzijnsorganisatie in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk).
Tijdens de bijeenkomst onthulde de werkgroep Dorpswinkel de naam van de toekomstige dorpswinkel “Dorpswinkel Op Dorp” en de gemeente gaf een update van de actuele bouwplannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.