Nieuws en activiteiten december 2018

Nieuws en activiteiten van het Dorpsteam in december 2018

  • Door feestdagen en vakanties stonden de activiteiten van het Dorpsteam de afgelopen maand op een wat lager pitje. Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen waarin het nodige gaat gebeuren zoals het herinrichten van wegen, uitvoer van diverse bouwplannen, het opvolgen van acties die nog lopen en nog veel meer. Wij gaan er weer met goede moed tegenaan en wensen iedereen een heel fijn en constructief jaar toe!
  • Stand van zaken glasvezel buitengebied.
    In december zijn de graafwerkzaamheden in Berkenbroek gestart, deze worden in januari voortgezet in het gebied Nieuweweg en Randenburg en daarna is de Middelburgseweg aan de beurt. De werkzaamheden in het gebied Tempel en Oud Reeuwijkseweg zijn voorzien voor maart en april. We hopen dat in de loop van het 2e kwartaal van 2019 het hele buitengebied van Reeuwijk-Dorp en Tempel over een glasvezelaansluiting kan beschikken.
  • Voor de resterende werkzaamheden op de Reewal was tijdens de bestuursvergadering op 20 november 2018 afgesproken dat de projectleider contact op zou nemen met de werkgroep van het Dorpsteam. Op 10 december heeft er overleg plaatsgevonden tussen leden van de werkgroep en de projectleiders van de gemeente. Er is toen toegezegd dat het Dorpsteam en de bewoners van de Reewal een brief zullen ontvangen over de voortgang en de planning. We zijn nog in afwachting van deze brief.

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief