Mobiele Milieustraat in Reeuwijk Dorp

Nanette Kalisvaart Afval Leave a Comment

Mobiele Milieustraat

Op zaterdag (18 en) 25 september kunnen inwoners van Waarder, Driebruggen, Reeuwijk-Dorp en Reeuwijk-Brug gratis hun klein grof huishoudelijk afval inleveren bij de mobiele milieustraat van Cyclus.

Na het eerdere succes in Bodegraven, dit voorjaar, komt de verplaatsbare afvalunit van Cyclus weer naar onze gemeente. Hier kunt u kleine beetjes afval inleveren dat niet bij het restafval hoort, maar dat u normaal gesproken naar het afvalbrengstation zou moeten brengen. De hoeveelheid die u inlevert moet in een grote boodschappentas passen.

 U vindt de Mobiele Milieustraat hier:

  • Zaterdag 18 september 10–13 uur: Waarder, Molendijk bij het Kerverlandpad
  • Zaterdag 18 september 14–16 uur: Driebruggen, Groene Kruislaan bij de Hervormde Kerk
  • Zaterdag 25 september 10–13 uur: Reeuwijk-Brug, Dunantlaan bij zalencentrum De Brug
  • Zaterdag 25 september 14–16 uur: Reeuwijk Dorp, Reewal bij Vergeer Holland

 

Word zwerfafval-opruimer!

Deze twee zaterdagen zijn niet toevallig zo gekozen om de Mobiele Milieustraat te ontvangen. Op 18 september is het World Cleanup Day en 25 september is het Burendag. Grijp deze dagen aan om uw eigen afval weg te brengen naar de mobiele milieustraat, maar ook om uw straatje op te schonen. Bijvoorbeeld samen met uw buren. Er zijn al meer dan 100 zwerfafval-opruimers in de gemeente. Dat zijn betrokken inwoners die graag hun handen uit de mouwen steken om onze dorpen schoon te houden. Word ook een zwerfafval-opruimer! Meld u bij de kraam van de gemeente, bij de mobiele milieustraat, en u krijgt een afvalknijper en afvalzakken. Dan kunt u, wanneer het u maar uitkomt, afval opruimen. Het door u verzamelde zwerfafval halen we op afspraak bij u thuis op. U hoeft er niet speciaal voor naar de milieustraat te komen, u kunt uzelf ook altijd als zwerfafval-opruimer aanmelden bij Karin Aartman, via 0172-522522 of info@bodegraven-reeuwijk.nl. De tijd en uw inzet bepaalt u natuurlijk zelf. Samen vegen we de vloer aan met zwerfafval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.