Ingezonden: Tempel vroeger en nu ((foto-)boek)

Nanette Kalisvaart Ingezonden Leave a Comment

“Tempel vroeger en nu”

Het boek is af en is prachtig geworden! Ruim 200 pagina’s dik, met veel verhalen, foto’s, leuke wetenswaardigheden en anekdotes.

Er zijn een paar exemplaren gedrukt en die willen we ter inzage leggen op zaterdag 13 november a.s. van 15:00 tot 17:00 uur in de “Orangerie” van Marja Mourits en Ruud Baars aan de Tempeldijk 22 (s.v.p. de auto’s langs de weg parkeren, niet op het pad).

Daar kunnen we, onder het genot van een drankje (voor de kosten hiervan staat een fooienpot), proosten op dit prachtige project. U kunt het dan even inkijken, doorbladeren en direct bestellen. Daarnaast zijn we van plan een kleine tentoonstelling met bijzonderheden uit de Tempel te maken.

Doordat we een mooi sponsor bedrag hebben weten binnen te halen, kunnen we u dit unieke boek aanbieden bij inschrijving tot 1 december voor € 39,50. We hebben dit bedrag zo berekend dat we verwachten hiermee uit te kunnen komen.  Als u dit bedrag overmaakt en de bestelstrook inlevert ziet u spoedig uw exemplaar/ exemplaren verschijnen.

Voor meer informatie klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.