Glasvezel; we beginnen aan de eindsprint!

Zoals u weet kunt u zich nog tot 3 juli aanmelden voor een glasvezelaansluiting. We zitten op ongeveer 65 aanmeldingen, dus we hebben er bijna genoeg. Mocht u nog interesse hebben, meldt u zich dan snel aan. Het zou jammer zijn als het, met de eindstreep in zicht, nèt niet door gaat.

Wist u overigens dat op de Dorpsweg en op het eerste deel van de Reewal al een glasvezelkabel is aangelegd, maar dat niet iedereen daar ook een aansluiting via de glasvezel heeft? Veel mensen hebben nog een andere internetprovider zoals KPN. Ook die mensen kunnen zich aanmelden voor een glasvezelaansluiting. En wist u dat mensen die aan de Reewal wonen (binnen de bebouwde kom), die na de renovatie een glasvezelaansluiting krijgen, zich nu al aan kunnen melden bij de Rekam-providers en dan ook meetellen als nieuwe aansluiting (tenzij men al internet via Rekam heeft)?

Twijfelt u over de soort aansluiting die u heeft of wilt u meer informatie, neem dan contact op via info@dorpsteamreeuwijkdorp.nl, of met een buurtgenoot (zie eerder stukje op deze site) of met de Rekam via de site www.rekamverbindt.nl/reeuwijk-dorp of telefoon: 0182-585 585.

 

 

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief