Enquête voor detailinformatie Dorpsvisie 2020-2030

Ibolya Spierdijk Geen categorie Leave a Comment

Om een Dorpsvisie te kunnen maken is input van zoveel mogelijk inwoners nodig. Afgelopen september hebben we als Dorpsteam Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied een enquête gehouden en hebben we, dankzij de vele reacties, al heel wat nuttige informatie gekregen. Over een aantal zaken missen we echter wat detailinformatie. Dat hoopten we tijdens de jaarvergadering, die we normaliter in oktober in Amicitia houden, te kunnen ophalen. Helaas stak de coronacrisis daar een stokje voor.

Omdat een fysieke bijeenkomst helaas nog steeds niet mogelijk is, hebben we een tweede enquête gemaakt waarmee we de ontbrekende informatie boven tafel proberen te krijgen. Het invullen ervan kost slechts een paar minuten.
We hopen dat weer zoveel mogelijk mensen (vooral ook degenen die de eerste enquête hebben ingevuld) uit alle leeftijdscategorieën hun stem laten horen!
De enquête is tot 30 januari beschikbaar.

Als de resultaten zijn verwerkt willen we de concept Dorpsvisie 2020 – 2030 aan de inwoners presenteren middels een webinar op 25 maart. Daarover ontvangt u later meer informatie. De reacties van de inwoners zullen we dan waar mogelijk verwerken in de definitieve versie.

U kunt de enquête via deze link opstarten: Enquête Dorpsvisie Reeuwijk-Dorp eo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.