Enquête Dorpsvisie 2020-2030: Laat Je Stem Horen – Herinnering – Verlenging

Nanette Kalisvaart Geen categorie Leave a Comment

De invultermijn is verlengd; er zijn nog 5 dagen om de enquête in te vullen.

Wil je invloed uitoefenen op het gemeentebeleid 2020 – 2030?

Dat kan, door je stem te laten horen!

We hebben weinig invloed op allerlei maatschappelijke veranderingen die momenteel plaatsvinden zoals de vergrijzing, de energietransitie en de effecten van de coronacrisis. Maar we kunnen wél invloed uitoefenen op het beleid wat op basis van al deze ontwikkelingen wordt gemaakt.

De gemeente is bezig met het ontwikkelen van een toekomstvisie voor 2030 en heeft de dorpen gevraagd om ook een visie voor 2030 te ontwikkelen. Zo krijgt zij een beeld van wat er in de dorpen/wijken leeft en wat wij belangrijk vinden voor nu en in de toekomst. Ze gaan deze informatie meenemen bij de beleidsvorming voor 2020 – 2030.
Nu is het natuurlijk niet zo dat wanneer je jouw stem laat horen je ook altijd krijgt wat je wilt, maar als je jouw stem niet laat horen weet de gemeente niet wat je belangrijk vindt en weet je zeker dat je géén invloed uitoefent.

Voor het maken van de Dorpsvisie van Reeuwijk-Dorp, Tempel en buitengebied 2020 – 2030 is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen boven de 18 jaar (óók binnen één huishouden) hun stem laten horen d.m.v. het invullen van de enquête van het Dorpsteam. Het invullen kost maar een paar minuten en kan tot en met 16 21 september.

Als de coronamaatregelen het toelaten worden de resultaten van de enquête bekend gemaakt op de jaarlijkse bijeenkomst in Amicitia op donderdag 8 oktober. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt op een later tijdstip.

Laat je stem horen en vul de enquête in via deze link: Enquête Dorpsvisie Reeuwijk-Dorp eo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.