12 Februari thema-avond ‘Bodegraven-Reeuwijk hartveilig – Levensbelangrijk!’

Zoals u waarschijnlijk al weet willen wij het Motie 4 budget besteden aan het geven van een reanimatiecursus met AED voor geïnteresseerde bewoners. Dit budget is aangevraagd en zodra we e.e.a. georganiseerd hebben ontvangt u meer informatie over wanneer en waar u hiervoor terecht kunt.

Indien u geïnteresseerd bent in hartveiligheid en graag meer informatie wilt, dan is de door de gemeente georganiseerde informatieavond wellicht iets voor u.

Op 12 februari willen Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en het Rode Kruis Bodegraven u van harte welkom heten op een informatieavond.

Het thema van deze avond is ‘Bodegraven-Reeuwijk hartveilig – Levensbelangrijk!’.

De avond is bestemd voor alle geïnteresseerden in hartveiligheid.

Zowel burgerhulpverleners als mensen die meer informatie willen over crowdfunding, HartslagNu, aanschaf van een AED, reanimatiecursussen of mensen die mogelijk burgerhulpverlener willen worden. Kortom; voor elk wat wils!

Om 19:30 openen we de avond in de trouwzaal van het gemeentehuis, waarna u op diverse plekken in het gemeentehuis informatie kunt ophalen.

Naast de initiatiefnemers (het Rode Kruis en Gemeente Bodegraven-Reeuwijk) zijn ook leden van de werkgroep AED- en burgerhulpverlening betrokken bij de organisatie van de avond.

Namens het college van burgemeester en wethouders zal er een afgevaardigde aanwezig zijn.

U bent van harte uitgenodigd op 12 februari om 19:30 uur in Gemeentehuis Bodegraven-Reeuwijk, Raadhuisplein 1 in Bodegraven.

Geef een reactie

Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Berichtenarchief