Meer groen in de straat? Doe mee met de actie en win een geveltuin!

Hierbij maken wij bekend weer een actie open te hebben staan voor geveltuinen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Graag verder delen wordt gewaardeerd.

Aanmelden kan via deze link:https://denkmee.bodegraven-reeuwijk.nl/nl-NL/projects/meer-groen-in-de-straat-doe-mee-met-de-actie-en-win-een-geveltuin

We geven dit jaar 25 geveltuinen gratis weg. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze geveltuin is voldoen aan bepaalde spelregels. Zo moet de stoep bijvoorbeeld voldoende breed blijven na aanleg van de geveltuin.

Wat is een geveltuin?

Een geveltuin is een smalle strook groen in de straat langs de gevel, muur of schutting. Deze strook biedt meerdere voordelen zoals het afvoeren van regenwater, isolatie van uw woning en is het goed voor het klimaat en de biodiversiteit.

Voldoet u aan de spelregels?

Vul dan uw gegevens in via de enquête (vergeet niet een foto van de plek waar de geveltuin aan uw woning moet komen mee te sturen) en maak kans op een van de 25 geveltuinen. Doet u samen met uw buren mee? Dan maakt u dubbel kans; u krijgt beiden een geveltuin als een van de twee wordt ingeloot.

Aanmelden kan tot en met 17 mei 2023. Via https://denkmee.bodegraven-reeuwijk.nl/nl-NL/projects/meer-groen-in-de-straat-doe-mee-met-de-actie-en-win-een-geveltuin

Voor vragen kunt u ook mailen met

Geef een reactie