Klus- & schoonmaakmiddagen bij dorpswinkel “Op Dorp”

Ibolya Spierdijk Dorpswinkel

Klus- & schoonmaakmiddagen bij dorpswinkel “Op Dorp”

In de afgelopen maanden is er met veel lokaal betrokkenen gesproken over hulp bij het gereedmaken van onze dorpswinkellocatie. Nu de werving van start is en we ongeveer ⅓ binnen hebben van de benodigde gelden, willen we alvast een start maken met het prepareren van ons pand aan de Reewal 22a.

We hebben goede afspraken kunnen maken met Vergeer Holland, de verhuurder van ons pand en we zijn blij met hun support! Dat betekent dat we aan de slag kunnen in de komende weken. De komende weekenden organiseren we daarom speciale klusdagen. Op de eerste klusdag zullen we eea moeten verwijderen in het pand en diverse zaken schoonmaken. Hiervoor hangt die op de betreffende klusdag een actuele kluslijst in het pand. Op de eerstvolgende klusdagen daarna gaan we delen van het pand opknappen en dingen aanleggen/maken.

Voorgestelde data zijn:

Zaterdag 17 februari 12.00-17.00 uur

Zaterdag 24 februari 9.00-17.00 uur

Zondag 25 februari 12.00-17.00 uur

Wat vragen we van jou?

Laat ons weten of je op de door ons voorgestelde data kunt komen helpen en bij voorkeur ook de tijd die je beschikbaar hebt. En geef ajb ook aan wat je zou kunnen en willen doen. Mail dit dan zsm naar: bestuur@dorpswinkel-opdorp.nl

Hebben we jou gevraagd om te helpen met opbouwende werkzaamheden zoals timmerwerk, schuren, schilderen, elektra etc? Dan horen we graag of dit schikt in het 2e klusweekend. Zo niet, dan spreken we graag af wanneer dit wel lukt en zorgen dat de deur op een andere dag open is.

Geef s.v.p. ook de materialen die je nodig hebt zsm aan ons door. Dan bespreken we met elkaar hoe we dit regelen.

Wij verzorgen tijdens deze klusdagen koffie, thee en water. Lunch s.v.p. zelf meebrengen.

Als het niet lukt, als je vragen hebt, laat het ons dan direct weten. Dan helpen we.

We hopen op een hoge opkomst en gezellige en constructieve dagen met elkaar. Voor het dorp, door het dorp 🧡

 

Met vriendelijke groeten,

Arun, Diana, Inge, Marinka & Marjolein

Bestuur dorpswinkel Op Dorp