Wegafsluiting Oudeweg Reeuwijk

Van maandag 15 april 2019 van 08h t/m dinsdag 16 april 16h

Hulpdiensten kunnen doorgang vinden via het fietspad. Zie ook:

 M11560_Reeuwijk_Oudeweg

RLA 19.0138.1 Oudeweg Reeuwijk Bodegraven V1

 

3 Reacties op Wegafsluiting Oudeweg Reeuwijk

 • Anita Vollebregt schreef:

  Het “doodlopende gedeelte” van de Oudeweg is afgesloten op woensdag (10-4-2019) tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Er staan borden, op dit stuk Oudeweg, die deze afsluiting melden

 • AAdK schreef:

  Graag vermelding afsluiting van welk huisnr tot welk huisnr. Hoe is de omleiding aangegeven? Alles door de smalle Ree ivm afsluiting brug?

 • Cor Vonk schreef:

  Belachelijk deze afsluiting.
  Het duurt hooguit nog 2 tot 3 weken dan is de Hortemansdijkbrug weer open het is al 3 maanden behelpen om vanaf os naar huis te komen, Nu gaan ze een gedeelte van de Hortemansdijk uitbreken en opnieuw funderen en is onze woning nog moeilijker bereikbaar.
  Inderdaad zitten er ook in de Oudeweg een paar heel lage plekken die de hele winter bij een geringe regenval blank staan, Maar nu het voorjaar is en de regenkansen veel minder zijn moeten ze ineens ook daar werkzaamheden verrichten ? Of dat deze lage plekken nu ineens een gevaar vormen en dat alla minuut opgelost moet zijn ???? mijn inziens kan dit werk zeker gezien het jaargetijde zonder enig probleem die 3 weken totdat de Hortemansdijk weer open is uitgesteld worden.
  Maar goed wie ben ik ??? (waarschijnlijk een te simpel mens die eerst nadenk voor die wat doet)

Geef een reactie

Berichtenarchief
Abonneer je op deze site

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 74 andere abonnees