Bewonersavond Toekomstvisie Wonen in Reeuwijk-Brug

 

Bewonersavond Toekomstvisie Wonen in Reeuwijk-Brug

Publicatiedatum:
26 sep 2017
Samen met Woningbouwvereniging Reeuwijk en het wijkteam Reeuwijk-Brug West nodigen wij u graag uit voor de bewonersavond over de ‘Toekomstvisie Wonen in Reeuwijk-Brug’ op donderdag 5 oktober. Wij presenteren deze avond de notitie ‘Woningbouwperspectieven in Reeuwijk-Brug’ en gaan daar graag met u over in gesprek.

Tijdens de eerder (15 mei 2017) gehouden inloop- en discussieavond zijn aan de inwoners van Reeuwijk-Brug de mogelijkheden gepresenteerd voor woningbouw in Reeuwijk-Brug. Deze avond heeft geresulteerd in een notitie ‘toekomstperspectief voor wonen in Reeuwijk-Brug’. In deze notitie wordt omschreven welke woningbouwmogelijkheden in Reeuwijk-Brug verder worden onderzocht.

Programma

Datum : donderdag 5 oktober 2017
Locatie : Zalencentrum de Brug, Dunantlaan 1, Reeuwijk Brug
Tijd : 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Einde : 21.30 uur

U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in zalencentrum De Brug aan de Dunantlaan 1 in Reeuwijk-Brug. De informatiebijeenkomst start om 20.00 uur met een openingswoord van het wijkteam. Vervolgens wordt er een toelichting gegeven over de opgestelde notitie en de verdere uitwerking daarvan de komende periode.

In het tweede deel van de avond wil de gemeente graag samen met u, als inwoner van Reeuwijk- Brug, het wijkteam, de Woningbouwvereniging Reeuwijk en overige betrokkenen in gesprek over de prioriteiten en de uitwerking van de toekomstperspectief notitie. De notitie kunt u alvast lezen (en downloaden) door op onderstaande afbeelding te klikken.

Wij kijken er naar uit om u op 5 oktober te ontvangen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met opnemen met Pieter van Haeften via telefoonnummer 0172 522 522 of stuur een e-mail: info@bodegraven-reeuwijk.nl.