Informatieavond over de ontwikkelingen in Nieuwerbrug

Op 3 oktober 2017 organiseren de WIN en de gemeente  weer en bewonersavond: “Dorpsvisie Nieuwerbrug aan den Rijn een jaar later: waar staan we?”
Eind vorig jaar is de dorpsvisie aan het gemeentebestuur gepresenteerd. Ook alle inwoners hebben een exemplaar van de dorpsvisie gekregen. De reacties waren zeer positief en de gemeente heeft  de visie omarmd. De WIN heeft erop aangedrongen om de waardering voor de dorpsvisie te vertalen naar financiële besluiten en concrete acties.

Nieuwerbruggers zien nog maar weinig resultaten op straat. Wat is er eigenlijk gebeurd de afgelopen maanden en wat kunnen de Nieuwerbruggers verwachten de komende jaren? Op 3 oktober krijgt u antwoord op deze vragen. De WIN en de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk praten u dan graag bij over de ontwikkelingen in het dorp.

De avond staat onder leiding van Pepijn van de Burgt en hij zal ons meenemen langs verschillende thema’s zoals:

  • Verkeer en vervoer & openbare ruimte
  • Wonen
  • Toerisme
  • Voorzieningen (sociaal domein)

Dit zal hij doen door met een aantal mensen in gesprek te gaan. Dit kunnen leden van de WIN zijn maar ook medewerkers van de gemeente, collegeleden en raadsleden zullen de ruimte krijgen om hun woordje te doen.
Natuurlijk kunt u als inwoner ook deelnemen aan deze gesprekken. Het doel van deze avond is niet alleen om u vanuit de WIN en de gemeente te informeren maar ook uw vragen te beantwoorden. Ook zal de vraag aan de orde komen wat wij als Nieuwerbruggers zelf kunnen doen om de plannen uit het visiedocument te realiseren. Wij zijn benieuwd naar uw inbreng en zien uit naar uw komst.

Waar          : Wierickehuis
Wanneer    : 3 oktober vanaf 20.00 uur

WIN/gemeente Bodegraven- Reeuwijk

Geef een reactie

Berichtenarchief
Abonneren op deze site

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 39 andere abonnees