De Wijde Wiericke fase 2

Zoals aangekondigd op de Dorpsavond op 3 oktober hebben de gemeente en projectbureau Steenvlinder op 5 oktober een overeenkomst getekend ten behoeve van de uitgifte van vrije kavels voor fase 2 van De Wijde Wiericke. Het gaat om 28 kavels, zowel vrijstaand, halfvrijstaand als geschakeld. In het kader van de duurzaamheid zullen de kavels gasloos worden bebouwd. Voor meer informatie over het project kunt u terecht op de website van Steenvlinder; http://www.steenvlinder.nl/projecten/nieuwerbrug-wijde-wiericke/

Wijde Wiericke fase 1 zuidelijke helft

Op 13 september was de start verkoop van project ‘Op de Wijde’ in het Wierickehuis.  De opkomst was goed. Project Op de Wijde omvat 18 woningen en wordt gerealiseerd door Van Wengerden en Visser. Het plan sluit aan op de al gerealiseerde woningen en huisartsenpraktijk van de noordelijke helft. Op de website  https://www.opdewijde.nl/ is volop informatie beschikbaar.

 Wijde Wiericke fase 2

Aan de westelijke zijde van de bovengenoemde fase 1 ligt fase 2. De gemeente heeft een principeakkoord met een ontwikkelende partij om deze fase te realiseren. Het betreft uitgifte van kavels voor particulier opdrachtgeverschap (zelfbouw).

Geef een reactie

Berichtenarchief
Abonneren op deze site

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 39 andere abonnees