Werkgroep Innovatie Nieuwerbrug

WINlogo
Welkom op de gemeentesite van de Werkgroep Innovatie Nieuwerbrug (WIN). Heb je ideeën voor een verbetering in ons dorp en wil je hierover van gedachten wisselen? Laat het ons weten. De WIN hoort graag van je.

De (kern van de) WIN bestaat uit:

  • Ruud de Bruijn
  • Hans Harmsen
  • Jan de Mol (tijdelijk waarnemend voorzitter)
  • Marco Schadewijk (secretaris)
  • Ani van der Winden (penningmeester)

Jan heeft ‘tijdelijk’ het voorzitterschap van de WIN op zich genomen. Gelukkig is Hans Harmsen in de loop van 2019 ons komen versterken. Maar een kern van 5 vrijwilligers is een erg magere bezetting. Het betekent dat we minder aan kunnen, maar vooral ook is het een gemis aan frisse ideeën en gezonde discussie! Geen goede zaak dus, en vandaar een dringende oproep aan Nieuwerbruggers die wat willen doen aan de leefomgeving in en om het dorp: Kom meedoen!

Een lidmaatschap is informeel, kost niets en duurt zolang je het leuk vindt en er wat tijd voor hebt. Voorkennis is niet vereist, geduld, optimisme en humor wel.
Wist je dat je helemaal geen ‘lid van de WIN’ hoeft te zijn om toch, zolang het duurt, mee te kunnen doen in een project dat je toevallig leuk vindt? Of om mee te praten over dat ene onderwerp dat jou interesseert of waarvan je misschien wel verstand hebt?

Meer weten? Lees over wat de WIN doet en wil in ons Leefbaarheidsplan 2013-2023 en de Dorpsvisie. Wist je dat je de vergaderingen van de WIN met de Gemeente kunt bijwonen? Kijk in de vergaderagenda voor de data, of neem gerust contact met ons op!

Berichtenarchief

Abonneren op deze site

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 46 andere abonnees