Bijeenkomst MEE “Op weg naar een meer toegankelijk Bodegraven-Reeuwijk” op 30 november

Graag willen we u attenderen op de uitnodiging van MEE die de bijeenkomst organiseert “Op weg naar een meer toegankelijk Bodegraven-Reeuwijk” op 30 november om 19.30 uur in De Brug, Dunantlaan 1 in Reeuwijk.

Als u komt, wilt u zich dan aanmelden via vnverdrag@bodegraven-reeuwijk.nl?

Hieronder de volledige uitnodiging: 

Beste mevrouw/heer,

Langs deze weg wil ik u van harte uitnodigen voor de bijeenkomst ‘Op weg naar een meer toegankelijk Bodegraven-Reeuwijk’ op donderdagavond 30 november in Reeuwijk.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is begin dit jaar gestart met het geven van uitvoering aan het ‘VN-verdrag inzake de rechten van personen met een handicap’. Het verdrag is bedoeld om het meedoen van mensen met een handicap in de samenleving te vergemakkelijken. We willen dit graag samen met de inwoners van de gemeente aanpakken.

In maart was hiervoor de aftrap met een kleine groep. Nu willen we met een grotere groep inwoners hierop verder gaan. Ook geven we een terugkoppeling op welke acties er tot nu toe zijn gedaan. Doet u mee op 30 november?

De bijeenkomst vindt plaats in Zalencentrum ‘de Brug’, Dunantlaan 1 in Reeuwijk. We hopen u deze avond te verwelkomen. Vanaf 19.15 uur kunt u binnenlopen. We starten om 19.30 uur. We verwachten de avond om 21.30 uur af te sluiten.

1 Reactie op Bijeenkomst MEE “Op weg naar een meer toegankelijk Bodegraven-Reeuwijk” op 30 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichtenarchief
Abonneren op deze site

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 54 andere abonnees